Zatvori

Podaci o proizvodu ce automatski biti prosledjeni, potrebno je samo da unesete email i Vas upit.O nama

Kompanija Rumekon osnovana je 1998w god. kao porodična firma sa skromnim proizvodnim programom. Prva organizacija firme je bila ZR (zanatska radnja) kao dopunska delatnost sa dosta terenskog rada i bez poslovnog prostora. 2003. godine organizacija firme je ZTR(zanatsko trgovinska radnja) gde se delatnost proširuje i na trgovinu.

U tom period se počinju osvajati novi proizvodi i kreće se u iznajmljivanje poslovnih prostora da bi se zadati ciljevi mogli ostvariti. U tom period se počinju osvajati novi proizvodi i kreće se u iznajmljivanje poslovnih prostora da bi se zadati ciljevi mogli ostvariti. Firma se razvija, širi svoj proizvodni program usklađujući svoje proizvode sa svetskim standardima. Rukovodstvo firme se sve više okreće ka ekologiji i izradi proizvoda koji služe kao sredstvo za očuvanje životne sredine.

2005. godine dobijamo zlatnu medalju na sajmu u Leskovcu od “Republičke agencije za reciklažu”. Zbog obima posla i prijema velikog broja radnika menjamo svoj status 2007. godine i iz ZTR prelazimo organizaciono u d.o.o. Firma 2009. godine izgrađuje svoj poslovni prostor od 2000 m2 i sa 50 zaposlenih činimo solidno i respektabilno malo preduzeće čiji napredak se tek očekuje u narednom periodu.

Izvoz firme na inostrana tržišta je poslednjih godina 60-70 % od ukupne proizvodnje i to najviše u zemlje EU. Sada možemo reći da smo postali ozbiljan i pouzdan partner, u potpunosti okrenuti svojim kupcima zadovoljavajući sve njihove potrebe uz prihvatanje sugestija, ideja i posebnih zahteva tako da u potpunosti opravdavamo naš slogan: Rumekon - Vaš partner!

Kadrovi

Naša kompanija raspolaže širokim spektrom visoko obrazovanih stručnih ljudi koji mogu da odgovore svakom zahtevu koje tržište postavi.

Delatnost

Naša osnovna delatnost je izrada proizvoda iz asortimana ekološkog programa, sitos programa, čeličnih konstrukcija i ostalih proizvoda po Vašem zahtevu.